Puppy cursus informatie en tips

Puppy cursus start je doorgaans al wanneer een pup vrij jong is. In de socialisatie periode die tussen 3 en 12 weken aanvangt is het raadzaam om te starten met het trainen van je pup. Puppy training is leuk! Je leert je hondje kennen en hij of zij jou.

Puppy cursus wordt doorgaans gegeven op hondenscholen. Hier zijn er behoorlijk wat van in Nederland. Sommige hondenscholen specialiseren zich op het geven van training aan een bepaald hondenras. De meesten, echter geven trainingen die niet hondenras-specifiek zijn.

Hondenscholen hebben voor veel mensen ook een aantal nadelen. Je moet er op een bepaalde tijd zijn. Soms komt dit gewoon niet uit. Een alternatief voor puppycursus of hondentraining kan een thuisstudie zijn die je helpt om zelf je hond of pup beter te snappen en hem daardoor zelf training te kunnen geven.

Op deze manier kun je studeren wanneer het jou uitkomt. Daarnaast leer je puppytraining van de besten. Thuistrainingen zijn vaak ook goedkoper. Je kunt nu keer op keer nazoeken hoe de trainers met de honden of pups omgaan. Op deze manier kun je vaker en beter leren. Op onze website vind je zowel overzichten van hondenscholen al van trainingscursussen die je thuis kunt volgen. Kijk rustig rond, je zult zeker vinden wat het beste bij jouw past!

 

Pagina's in deze categorie: